Classes per a cadells

És sabut que l’educació i estimulació primerenques en qualsevol espècie que tingui capacitat d’aprenentatge, és crucial per al seu posterior desenvolupament, tant físic com psicològic. A Dracan creiem que quan abans es comenci a ensenyar i educar al gos, més equilibrat serà d’adult. Al nostre centre comptem amb un parc especialitzat per a cadells on es treballen temes relacionats amb el propi coneixement de les extremitats i coordinació, obstacles per treballar pors a sorolls, pors a altures, superfícies inestables i moltes altres coses.

Científicament està confirmat que si un cadell de petit rep les estimulacions adequades aquests creen més connexions neuronals que afavoreixen en un futur a una millora de la capacitat, fins i tot intel·lectual. Un gos que no tingui por, ja que ha estat estimulat correctament, farà que millori la seva autoconfiança i, per tant, que d’adult presenti menys problemes de conducta.

A Dracan també disposem de classes de socialització amb altres gossos, cadells i persones, així com classes personalitzades tant al centre com a domicili si el cadell encara no pot sortir al carrer.