Modificació de conducta

A vegades passa, que comprem o adoptem un cadell i quan es comença a fer gran tot se’ns va de les mans. Passa de ser un gos que nosaltres crèiem sense problemes conductuals a ser un gos que no pot rebre visites a casa o es porta malament amb tots els gossos del barri.

En aquests casos sol ser molt efectiu contractar el servei de persones especialitzades en comportament quan el gos és un cadell per tal que es puguin preveure determinades conductes indesitjades un cop que el gos passa a seradolescent i comença a treure caràcter. Si no és així ens trobem, de sobte, ja que no saben llegir aquests senyals prèvies, amb un gos que probablement ha mossegat una persona o s’ha barallat amb algun gos.

Per això Dracan disposa d’un servei personalitzat pel que fa a modificacions de conducta, on es fa una evaluació personalitzada de cada cas i es tracten amplis temes, des d’agressivitat amb persones o gossos com fòbies o ansietat per separació, entre d’altres.

El nostre treball voluntari rehabilitant gossos abandonats ens ha dut a l’especialització de comportaments difícils quan arriben amb les seves noves famílies després d’haver viscut situacions traumàtiques. Creiem que tot gos amb una bona educació, implicació i comprensió pot millorar de forma espectacular i ser un bon gos de companyia.

Tu i el teu gos teniu problemes? No dubtis a trucar-nos i t’assessorarem!