Club d’Agility

A Dracan volem fer arribar l’Agility a tothom.

L’Agility és un esport que pot practicar qualsevol tipus de gos, no cal que sigui d’una raça concreta o que tingui un físic determinat: tots els gossos volen fer activitats amb els seus amos. Tampoc és necessari que tu siguis un atleta per fer Agility: el practiquen nens, adults, persones amb diversitat funcional…

Es tracta d’una carrera d’obstacles (túnels, salts, rampes, balancins…) que, en una competició, s’han de fer en un ordre establert per un jutge i en un temps limitat. També es pot practicar per diversió, per aprendre a comunicar-nos millor amb el nostre gos i establir-hi més vincle.

Volem que els gossos gaudeixin amb els seus amics humans, i per això ens adaptem als objectius de cada persona i el que requereixi cada gos. Tot i que fa anys que estem presents al món de la competició, no obliguem ningú a competir ni volem forçar a cap gos a fer activitats per a les que no estigui preparat. La nostra finalitat és que pensi per si mateix i, sense obligar-lo, vulgui fer els obstacles.

Treballem sempre amb reforços positius: joguines, carícies i premis que resultin agradables per al gos, per aconseguir que vulgui tornar amb més ganes el proper dia.

Vine a Dracan a divertir-te amb el teu gos i veuràs el que és capaç de fer!